Til festen

Har du en af livets store fester ventende rundt om hjørnet? Så kan du gøre det personligt ved at lave festpyntet selv. Der er mange festdekorationer som du kan vælge at lave selv: hjemmelavet guirlander, blomsterdekorationer, bordkort, skilte etc. Det er kun fantasien som sætter grænser, når du selv laver dine festdekorationer.

Hos Glimmerpaa har vi et fint udvalg af fine Alt-i-1 bokse, som har alle de materialer du skal bruge til at lave dit eget festpynt. Alle materialerne vi bruger i vores Alt-i-1 bokse er håndplukket, så de passer perfekt til projektet. Farverne og kvaliteten af materialerne tager dit næste kreative projekt til nye højder.

Hjemmelavede bordkort

Når du laver dine egne bordkort til festen, så giver du borddækningen et kreativt og personligt præg. Det er utrolig populært at lave sine egne bordkort da det er virkelig personligt og noget som mange gæster kan li at tage med hjem efter festen som et minde. Der er utallige designs du kan vælge at benytte, når du skal lave dine egne bordkort. Du kan for eksempel lave personlige bordkort på træskiver. Med vores Alt-i-1 boks kan du lave bordkort på træskiver med billeder af dine gæster.