Om os

Kom godt fra start med dit næste DIY projekt

Vi har gjort det til vores fineste opgave at give dig og dine kære Glimmer Paa tid, hvor I kan komme væk fra skærme og tankemylder og fordybe jer i et fedt DIY projekt.
Vi vil gerne give dig en pause, hvor du kan slå hjernen fra og lade hænderne arbejde.

Den gode oplevelse

Hos os får du færdige DIY kits, som indeholder alt dit kreative projektet. Materialerne er nøje udvalgt og i en høj kvalitet, så dit færdige produkt også kommer til at udstråle kvalitet. Det er let at komme igang og du skal ikke bruge al din tid på at indsamle og studere materialer og se en masse YouTube videoer... Alt er samlet og klar til at blive formet.

I hvert kit får du:
  • De materialer du skal bruge.
  • Dansk vejledning.
  • Dansk "How To" video
  • – og selvfølgelig en masse gode timer.

Historien bag

Idéen der tog form

Efter rigtig mange gode intentioner og idéer til gør-det-selv projekter, gik i vasken, besluttede idékvinden (Lotte) bag Glimmer Paa at gøre noget ved det!
Projekterne gik i vasken fordi at der gik al for lang tid med at finde de rigtige produkter, farver og fremgangsmåde, til hver enkelt projekt og nogle projekter mislykkedes og blev om'er.
Hun besluttede sig for at skabe vidt forskellige DIY kits, som skulle gøre det mere enkelt at komme igang og mindske den laaaaange tid der gik med at finde fremgangsmåden og se videoer på YouTube.

Alt-i-én DIY kit

Hos Glimmer Paa har vi nøje udvalgt materialer, så de er i en rigtig god kvalitet. Vi har lavet en færdig pakkeløsning og modereret mængden så vidt muligt, så det passer til projektet.

Vi har gennemtestet fremgangsmåden, og derefter lavet vejledninger og video, så du kan komme hurtigst muligt igang. Vi har haft stor fokus på at vælge de rigtige farver og på at sammensætte dem, så slutresultatet bliver smukt og passer ind i de fleste hjem.


For mig er det absolut vigtigste at give dig et frirum, med plads til fordybelse og kreativitet. Jeg håber at vores alt-i-1 bokse vil give dig følelsen af stolthed over det, du har kreeret og givet form. Ønsker dig en rigtig go´ fornøjelse med dit DIY projekt.
Lotte Fuglsang (Iværksætter og Indehaver)